Mosaics Planas - Fabricants de material de construcció
Search
Close this search box.

Inici | Projectes

Mobiliari urbà

Desplaça cap amunt

Bancs Monocapa

Posem sempre tot el nostre empeny, coneixement i experiència, perquè els teus projectes es facin realitat. Nombrosos dissenyadors i estudis d’arquitectura han optat per dissenyar amb nosaltres el mobiliari urbà que permet crear una identitat pròpia per a cada espai.

DISSENY DE BANCS ARQUITECTÓNICS

Aquest banc va ser especialment fabricat per a un projecte concret. L’equip de producció va començar a treballar, juntament amb l’arquitecte a partir d’un *render.

Ens va agradar tant el resultat que decidim incorporar-lo en el nostre catàleg com a “Model Carla”.

Les Pins

Emplaçament: Alpes-Côte d’Azur

Material: Bancs massissos de formigó

Color: 960-2

Acabat: Decapat 5 cares

Mida de les peces: Bancs de 150 cm de llarg de forma trapezoidal amb respatller, sense respatller i bornes de 50 cm

Quantitat : 120 unitats

A partir de uns croquis de l’arquitecta urbanista, amb bancs de forma trapezoidal amb dues línies refoses al formigó, que li donen un aire molt especial, es van elaborar els primers prototips, acceptats posteriorment per l’ajuntament. Les dues línies ens varen crear una complicació afegida en el disseny i fabricació dels motlles, circumstància superada amb nota.

Hi ha bancs amb respatller del mateix formigó i d’altres sense, que s’assemblen, o no, un al costat de l’altre, en tal de oferir unes línies rectes a l’espai.

El color de les peces, un groc lleuger amb adició d’àrids vermellosos amb un acabat decapat i tractament anti-grafitti, confereix a les peces prefabricades un aspecte molt natural.

Descarregar PDF: Diseny inicial bancs Les pins

BANC JARDINERA A MESURA

Una de les majors preocupacions que veiem ens plantegeu, és la col·locació estratègica d’arbres o zones verdes a les ciutats.

La confecció a mesura de bancs que, al mateix temps siguin jardineres, és una solució que sol encaixar en molts dels projectes per a crear zones verdes, on no estava previst.

Que aquests elements es puguin crear a mesura, permet que s’adaptin a l’espai, creant una identitat pròpia per a cada espai.

JARDINERA A MESURA - PEANUT

En aquesta ocasió, els paisatgistes i arquitectes buscaven una jardinera que es pogués proveir de l’aigua de la pluja sense que fos necessari el seu reg. Juntament amb ells, vam dissenyar un mecanisme de drenatge i de flux d’aigües que permetia el traspàs d’aigua entre les diferents jardineres.

Descarregar PDF: Plano jardinera autoriego