Mosaics Planas - Fabricants de material de construcció
Search
Close this search box.

Empresa

Acompanyant el nostre verd i rectilini anagrama.

Hi apareixen tres paraules, que defineixen, a grans trets la filosofia de la nostra empresa, Qualitat, tradició i Innovació.  

Tal i com es pot llegir a l’epígraf de la història de Mosaics Planas, quan l’avi Miquel la va fundar l’any 1931, poc es podria imaginar que, mes de 92 anys desprès, aquesta seguiria amb mes empenta que mai, amb la gamma de productes fabricats mes gran mai assolida, amb un arrelament geogràfic molt  important, tant en mercats nacionals com d’exportació,  i amb la quarta generació al peu del canó. Sens dubte tot lo anterior no hagués estat possible sense el manteniment de una tradició i custòdia  constant dels valors heretats, que generació darrera generació, s’han mantingut, tot adaptant-los als constants i variables canvis soferts les darreres dècades. 

La Qualitat dels nostres productes, des dels aprovisionaments, fins a les especificacions de manteniment de producte acabat, passant per tots els processos, tan tècnics com humans,  es la nostra ensenya, i la gran quantitat d’obres realitzades, que podreu veure a la present web, son el fruit d’aquest treball constant en busca de la qualitat i l’excel·lència, tant de producte com de relacions personals amb els agents del sector i l’entorn.  

Innovar en tots els camps que ens afecten, siguin de producte, de logística, d’atenció al client, tant tècnica com de comunicació, d’innovació ecològica i sostenible amb l’entorn, innovem constantment per sentir-nos millors i ajudar que els que confien en nosaltres siguin millors i puguin desenvolupar projectes excel·lents, no només es una filosofia d’empresa, es un medi per mantenir la qualitat i preservar la tradició. 

Qualitat, tradició i innovació, tres paraules plenes de contingut perquè estimem la feina que fem i amb les que et volem transmetre, que pots seguir confiant amb el que, dia a dia, estem fent i oferint al  sector de la construcció.  Esperem que en el contingut d’aquesta nova pàgina web hi puguis trobar allò que el teu projecta o obra necessita, nosaltres farem el que calgui perquè les teves expectatives s’assoleixin. 

Equip de Mosaics Planas 1931.  

La nostra historia

En l’últim catàleg editat vàrem començar la introducció amb la frase “Molt probablement cap català, major de quatre o cinc anys, no ha estat sense trepitjar mai un paviment de terratzo fabricat per Mosaics Planas, Aquesta afirmació hauria emplenat d’orgull a Miquel Planas Pujadas (1907-1989), cap a l’any 1931, quan, al costat del seu germà Mateu, va fundar l’empresa. “, ara que l’empresa ja té mes de 92 anys de història aquestes paraules, tenen mes rellevància que mai, donada la dificultat que hem tingut totes les empreses industrials per adaptar-nos als importantíssims canvis tecnològics, ambientals, estructurals, socials i empresarials que estan succeint el primer quart d’aquest segle XXI. ,  

Quan als anys 70  Antoni Costa Massó (1936-1984), va liderar l’automatització i expansió de l’empresa, els objectius empresarials eren molt diferents dels actuals, però la seva visió humana i empresarial van convertir Mosaics Planas en un dels principals fabricants de terratzo de l’estat i la seva aposta per la qualitat van sentar les bases perquè encara actualment pocs paviments tinguin la idoneïtat tècnica, estètica i funcional que té un terratzo. També va iniciar les exportacions dels productes fabricats.  

Roser Planas Garriga, filla del fundador, la va dirigir amb el seu fill Miquel Costa Planas des de 1984 fins l’any 2013, ampliant notablement la gama de productes i fent de Mosaics Planas una empresa notablement exportadora i alhora arrelada  al mercat nacional, va esdevenir, un referent en el mon de la construcció. Aquells anys es va iniciar l’exportació a una trentena de països i  es va iniciar la fabricació de paviments exteriors de formigó, mobiliari urbà, artificial…  

Actualment, amb l’important pòsit de l’experiència heretada som una organització professionalitzada, orientada al servei tecnic, sostenible, comercial, diferencial i al servei de la construcció, amb una amplia gama de productes i 8 fabriques que reforcen la nostra oferta quantitativa i qualitativa, apostant per la qualitat i la innovació sense oblidar mai la tradició.  

En aquest nova web hi trobareu els nostres productes, fotografies de les obres realitzades recentment i mes antigues, moltes d’elles veritables referents de l’arquitectura contemporània, informació tècnica i d’instal·lació, productes ECO que ens converteixen amb referent de sostenibilitat en el sector i un blog “aprèn amb nosaltres” on os anirem informant de totes les novetats que anem oferint i on hi penjarem dossiers tècnics pensats tant per els professionals del sector com per els usuaris dels nostres fabricats, esperem que os sigui útil i eficaç.  

 

Mosaics Planas 1931, sl Tradició, innovació i qualitat en la fabricació, amb sostenibilitat, de paviments de terratzo i escales d’interior, paviments exteriors, elements vials i mobiliari urbà, al servei de la construcció des de 1931. 

Emili Costa Planas 
Enginyer Industrial Gerent

Desplaça cap amunt