Mosaics Planas - Fabricants de material de construcció
Search
Close this search box.

Inici | Projectes

Especejament a mida​

Desplaça cap amunt

Botiga Bimba y Lola

Model terratzo: 7N

Ubicació: Passeig de Gràcia, Barcelona

En aquesta ocasió, el projecte consisteix en l’especejament a mesura de peces monocapa de gran format segons les especificacions del projecte.

Habitatge La Galera House

Arquitecte: CAVAA Arquitectos

Lead arquitectes: Oriol Vañó, Jordi Calbetó

Aquest 2022 la nostra gran aposta són els nostres models més antics, buscant el predomini de l’àrid en color i grandària.

Restaurant Nino de Kuwait

Model terratzo: Lloses de terratzo de grans dimensiones

Arquitecte: ARCHJS

Ubicació: Kuwait

Al Restaurant Nino, a Kuwait, amb l’objectiu d’aprofitar al màxim l’espai, es van dissenyar diferents tipus de disposició dels seients mitjançant lloses de terratzo de grans dimensions, formant així bancs de terratzo.

El paviment, consta de lloses de terratzo de grans dimensions, que gràcies a la seva disposició i col·locació, conformen diferents dibuixos.

Restaurant Pizzeria Massa

Any construcció: 2016

Model terratzo: 7N

Arquitecte: Tomeu Ramis, Aixa del rey, Bárbara Vich de FLEXOARQUITECTURA

Ubicació: Barcelona

En aquesta obra, el paviment cobra una especial rellevància, utilitzant el mateix Model de terratzo per a paraments verticals, es projecta una major sensació d’espai i continuïtat en el paviment.

Arbre Blanc

Any construcció: 2019

Model: Formigó acabat llis color blanc

Arquitecte: Sou Fujimoto, Nicolas Laisné i Manal Rachdi (OXO Architects)

Ubicació: Montpelier, França

El formigó ha passat de ser un element estructural (que no és poc) que havia de ser cobert amb altres materials ornamentals a ser la nova aposta i recurs decoratiu dels arquitectes.

Una dels grans avantatges del formigó és que, a diferència d’altres materials i acabats, no requereix pràcticament cap mena de manteniment i, és per excel·lència, un dels materials més resistents.

Aquesta joia arquitectònica, el Arbre Blanc, situat a Montpeller, que ha reunit arquitectes de tot el món, s’ha convertit en una icona de l’arquitectura francesa, per la qual cosa, estem molt agraïts que ens confiessin la fabricació d’alguns elements del rooftop.

Port de Mataró

Any construcció: 2022

Model: Color Gris, acabat lli.

Constructora: Vialser

Ubicació: Port de Mataró

Pel Port de Mataró, un dels ports més grans de Catalunya, es van plantejar 6 espais diferents per diferenciar les diferents zones recreatives del port amb àrees de jocs infantils encerclades de formigó prefabricat. Per aquest motiu, es varen fabricar diferents peces planes en diferents graus de curvatura amb formigó armat. Tal com es pot observar, del planell inicialment plantejat, al resultat final, no hi ha cap diferència.

Per altra banda, una de les altres modificacions importants del Port, és la plataforma per a concerts i esdeveniments. Aquesta plataforma fixa, es projecta com un espai elevat que, quan no està en ús, forma part del mobiliari urbà del Port, quedant molt ben integrat.