Slide background

AL SERVEI DE LA CONSTRUCCIÓ DES DE 1931

Mosaics Planas Història

empresa-historia-2

Quan el 1931 MIQUEL PLANAS PUJADAS va fundar MOSAICS PLANAS, S.A., es va dedicar inicialment a la producció de mosaic hidràulic, vertadera artesania de l’època. Aquesta fabricació, tot i ser molt laboriosa i artesanal, es va destacar des del començament pel seu toc de disseny, qualitat i perfeccionament.

D’aquesta manera, els mosaics Planas van adquirir el segell de distinció que el seu creador hi va saber imprimir.

El món de la indústria evolucionà, era el principi d’una nova època de creixement, d’expansió i d’industrialització: entraren els anys seixanta. El terratzo va ser el nou tipus de paviment, el sistema de fabricació era totalment diferent i, no obstant això, sempre es van conservar els trets d’innovació i qualitat que ens caracteritzen.ANTONI COSTA  MASSÓ, gerent de la societat en aquesta etapa, va fer que el nom de Planas fos conegut més enllà de les nostres fronteres i va fer possible que encara avui puguem trobar els terratzos Planas en molts edificis amb tota l’excel·lència que tenien com a paviments el dia de la seva inauguració. A ell li agradava dir:  “els terratzos de can Planas són fets amb ciment!!”.

L’evolució de l’empresa ens va fer entrar en el món de les pedres naturals. En aquest sector hem exportat els nostres productes arreu del món i col·laborat amb els més prestigiosos arquitectes i empreses promotores i constructores.

CATÀLEGS ANTERIORS
Superfícies captadores de CO2 ambientalDESCARREGAR
Terratzo any 2010DESCARREGAR
Terratzo i Pedres Naturals Any 2000DESCARREGAR
Terratzo i Pedres Naturals Anys 90DESCARREGAR
Terratzo Anys 80DESCARREGAR
Terratzo Anys 70DESCARREGAR
Marbre Anys 90DESCARREGAR
Vibrosil Anys 90DESCARREGAR