Slide background

AL SERVEI DE LA CONSTRUCCIÓ DES DE 1931

Empresa. Qui som | Mosaics Planas image 115
Empresa. Qui som | Mosaics Planas image 122
Empresa. Història | Mosaics Planas image 2

Molt probablement cap català, major de quatreo cinc anys, no ha estat sense trepitjar mai un paviment de terratzo fabricat per Mosaics Planas, s.a. Aquesta afirmació hauria emplenat d’orgull a Miquel Planas Pujadas (1907-1989), cap a l’any 1931, quan, al costat del seu germà Mateu, va fundar l’empresa. Efectivament, innumerables edificis de tot tipus, tant públics com privats, han estat pavimentats amb algun dels models fabricats a la casa. En aquest nou catàleg, us en presentem els més actuals.

Cap als anys 70, Antoni Costa Massó (1936-1984), veritable promotor de l’automatització i de l’expansió de l’empresa, va titular la portada del catàleg d’aquells anys “La piel del suelo” i el temps li ha donat la raó: pocs productes, fabricats industrialment, han demostrat de forma tan reeixida la seva idoneïtat. El terratzo s’integra en   l’espai, sigui quin sigui, i el temps no el deteriora ni estèticament ni funcional. Les seves característiques tècniques, de resistència i durabilitat, són úniques i l’han convertit en l’autèntica pell dels edificis que revesteix.

Ara, amb una empresa de 80 anys d’història, regentada per   la tercera generació, presidida per Roser Planas Garriga – filla del fundador-, i sense oblidar mai el pòsit d’experiència heretada, amb la gestió ben professionalitzada, s’implementen nous equips productius i es milloren els controls de qualitat, dia a dia. S’innova en producte i s’ofereixen uns serveis més competitius.

En aquest nou catàleg s’ofereix l’actual gamma de productes i una visió d’algunes de les obres realitzades els darrers anys, moltes d’elles símbol de la modernitat del nostre país i referents socials i urbanístics de les seves             poblacions. Les sèries de terratzo per a ús interior, en tots els seus usos (normal, intensiu o industrial), els terratzos especials (conductius, reciclats, abrillantats per a aplacats…),  tota la gamma de terratzos per a exteriors, en tots els seus acabats (de motlle, polits, granallats, Vibrosil, rentats a l’àcid…), les peces i productes especials (beurades, sòcols, morters conductius…). I també es presenta el que per a l’empresa és el més important: una organització preparada per assolir les expectatives que, vosaltres, els nostres clients, dipositeu enMosaics Planas, s.a.

Coneixedors que som l’empresa líder, a nivell català, i un important referent a nivell estatal, en paviments de terratzo per a interiors, l’equip humà que integra tota l’organització és conscient i està preparat per assolir el futur amb la força i il·lusió que ens fa saber que la propera generació de catalans seguirà trepitjant el terratzo de Mosaics Planas, s.a., veritable pell dels nostres edificis i terres.